Magazin

 

Sinele de lant Cannon cu varf de COBALT produse in Canada, sunt clasificate ca „cele mai dure si fiabile din lume”. Aceste sine de lant pentru motoferastraie sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate pentru a satisface cerintele celor mai exigenti fasonatori forestieri sau sculptori in lemn cu motoferastraul (drujba).

Montura Cannon C1 este o montură „Combinație” și este echivalentă cu modelele de montură Oregon A041, K041, A061, A064, A074, A095 și K095 și cu montura Stihl 3005. Acest suport se potrivește majorității drujbelor de pe piață care au o putere sub 60 CC. Suportul C1 se va potrivi pe toate ferăstrăile cu lanț care au suporturile noastre H5, H6 și S5 enumerate mai jos.

Acest suport este disponibil în Carver Bars, Pruner Bars, SuperMini Bars și SuperBars.

Lungimile barelor disponibile în această montură variază de la 8” până la 32”

Quarter Tip Carving Bar (CCQ) are un diametru al varfului de 1”, care este dimensiunea unei monede de 50 bani.

Această sina de lant permite rularea unui lanț cu pas de ¼” sau .325” în ecartament 1,1 mm sau 1,3 mm.

Sinele de sculptură cu vârf 1” sunt disponibile în lungimi de 8”, 11”, 12”, 14”, 16”, 20” și 24”, în monturile Cannon „C1”, „H1” și „S1”.

Sinele cu varf de 1” trebuie folosite numai la motofierastraul (drujba) sub 50 CC.

Recomandam motoferastraiele ECHO CS-2511 sau ECHO DCS-2500T C

Lant dotare standard:

.325-1.1-50 Drive Links, 1/4-1.1-64 Drive Links

1 recenzie pentru SINA CANNON carving 30 cm (12″)-1.1mm C1 small

  1. ALEXANDRA

    GARANTIA SINELOR CANNON
    Cannon Bar Works Ltd. Canada (producatorul sinelor Cannon) garantează că produsele sale nu prezintă defecte de material sau de manoperă pentru o perioadă de timp.
    Intrucât sunt deținute de cumpărător pentru utilizare finală, sinele pentru drujba cu lanț nu sunt garantate împotriva întreținerii necorespunzătoare sau abuz de utilizator, inclusiv, dar fără a se limita la, daune cauzate de tensionarea necorespunzătoare a lantului si uzura normala.
    Această garanție este limitată la repararea sau înlocuirea produsului, numai la discreția CannonBar Works Ltd. Canada și exclude în mod specific compensarea pentru orice fel de consecinte directe sau indirecte.
    Achizitionarea unei sine si imperecherea cu motoferastraul, lantul si roata de lant corespunzatoare, cade in sarcina utilizatorului.
    Se considera ca achizitionarea unor astfel de sine se face numai de catre profesionisti bine pregatiti.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul meu
    Your cart is emptyReturn to Shop