Sine lant lucrari forestiere extreme / competitii CANNON BAR

Din 1955, Cannon Bar a furnizat sine lant pt motoferastraie (drujbe) industriei forestiere din nord-vestul Pacificului, Statele Unite și Canada.  In aceste zone se utilizeaza doar sinele de lant de cea mai înaltă calitate care au o durata lunga de exploatare. Cannon a prosperat într-o lume competitivă a sinelor de lant pentru motoferastraie (drujbe) de producție în masă. Fiecare sina de lant Cannon este realizată individual de către un meșter priceput. Sinele de lant produse în serie au costuri de productie mult mai mici , dar cu standarde de calitate redusa. Calitatea implică multa experiența  și  maiestrie care sunt detinute doar maestrii de exceptie din acest domeniu.

Toate sinele Cannon sunt supuse unor verificări riguroase de asigurare a calității înainte de ambalare. Nu există excepții de la standardele Cannon de calitate. Defapt, dacă o sina de lant nu este in standard, este casata. Nu există compromis!

Vechea expresie „Primești ceea ce plătești” se referă cu siguranță la sinele noastre Cannon. Din motive întemeiate, sinele Cannon se vând cu aproximativ 15% – 30% mai mult decât sinele bune produse în serie. Feedback-ul pozitiv de la fasonatorii profesioniști care folosesc sinele Cannon spun că acestea vor dura de trei ori mai mult decât sinele ceva mai ieftine produse în serie.

Obiectivul nostru a fost întotdeauna să oferim clienților noștri sine (lame) de drujbă de cea mai înaltă calitate la cel mai corect preț posibil. Bill & Rose Challenger –  Sinele de lant pentru motoferastraie (drujbe) de la Cannon sunt clasificate ca fiind cele mai dure sine din lume. Sinele sunt produse in Canada si are ca reprezentant in Romania, compania COMFOREX din Constanta. .

1 2 3
0
    0
    Cosul meu
    Your cart is emptyReturn to Shop