Tractor tuns iarba Etesia Bahia

Masini de tuns iarba de mare anduranta !
Tractor tuns iarba Etesia Bahia

Compactă, de mare anduranta și multifuncțională, mașina de tuns iarba Etesia Bahia se adaptează la orice tip de teren, la orice situație de tăiere a ierbii și la grade diferite de dificultate.
O mașină de tuns iarba, oriunde va doriti!
O mașină de tuns iarba “de buzunar”, cu o lățime de doar 0,82 m și o lungime de 1,98 m, Bahia are raza de intoarcere incredibil de strânsa. Are acces usor la colturi și poate fi deplasata cu ușurință de la un loc la altul.
Cutie de viteze automată: pentru o conducere usoara , mersul nainte, oprirea, mersul inapoi, accelerația și frânarea – toate instantaneu și în deplină siguranță cu o transmisie hidrostatică controlată de pedală.
Stabilitate excelentă: Cu centrul său de greutate aproape de sol, distribuția de greutate 30/70 de la Bahia pe punțile față / spate o face o mașină de tuns iarba extrem de stabilă, care se comporta excelent in pante.
Tăiați și colectați: Puntea de tăiere cu suspensie si ejecție directă in spate într-un colector de iarbă de 240 l. Bahia tubde eficient chiar și pe iarbă umedă sau inalta. Un avertizor sonor intra in functiune când colectorul de iarbă este plin. Colectorul de iarbă poate fi deschis și închis de catre operator, fara sa coboare de pe scaun. Gama masinilor de tuns iarba Bahia poate fi folosita si la aspirarea frunzelor din parcuri si peluze. Asadar, masinile de tuns iarba Etesia Bahia, pot fi folosite in orice anotimp, pe vreme ploioasa sau insorita.
* Specificațiile sunt corecte la momentul postarii și pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Tractor tuns iarba Etesia Bahia- specificatii

Pozitia de conducere a operatorului este ideala datorita scaunului confortabil si a dispunerii comenzilor pe tabloul de bord. In plus, masinile de tuns iarba Etesia Bahia dispun de motoare silentioase (zgomot redus) si un sistem de siguranta si protective specific Etesia.
Comenzile tabloului de bord: Demaror electric. Comenzile lamei de tăiere, contorul de oră *, golirea colectorului de iarbă acționat electric *, întrerupătoarele de lumină * și mufa încărcătorului de baterii * sunt toate centralizate pe tabloul de bord.
* Standard pe MKHEC, extra opțional pentru alte modele.
Condiții de lucru ideale: Etesia Bahia necesită doar o minima atingere a comenzilor pentru o conducere ușoară. Din scaunul ergonomic reglabil al șoferului, aveți o vedere perfectă asupra mediului dvs. de lucru și toate comenzile sunt ușor accesibile: selector de înălțime de tăiere, pedale înainte / înapoi, frână de parcare.
Mai întâi siguranța: Nivel de zgomot sub 100 dB (A). Rezervor de benzină cu captator de preaplin. Cutit cu frana încorporată. Mai multi senzori pt siguranță. Respectă directiva privind mașinile 2006 / CE.
Fara stres: Avertizorul sonor intra in functiune când colectorul de iarbă este plin. Un racord al furtunului de apa face ca operatiunea de curățare a sistemului de tăiere să fie rapidă și ușoară. Acces fără instrumente (scule) la motor. Întreținere ușoară datorită accesului rapid la toate piesele mecanice.

Investitie pe termen lung

Materiale de calitate superioară, tehnologie fiabilă, o gamă largă de motoare performante și o garanție de 3 ani pentru uz casnic (hobby). Cu Etesia Bahia, alegeți cu siguranță opțiunea de a beneficia de o masina pe termen lung.
Extrem de rezistenta! Șasiu portant sudat mecanic, diametru 60 mm, finisaj epoxidic cu piese de prindere si fizare încorporate. Punte de tăiere cu suspensie constantă și sectiune de inspecție. Capacul coloanei de direcție și capacul tabloului de bord din EPP (polipropilenă expandată): cu proprietățile sale rezistente, antiderapante, EPP este reciclabil și are un impact redus asupra mediului.
Eficienta: Puterea motorului este de peste 90% centrată pe transmisie și pe antrenarea lamei / cutitului. Transmisie de tractiune hidrostatică fără întreținere. Transmisia lamei prin curea directă și tensionare constantă.
Mulcire: Mulcire bine îngrijită tăiată cu inserție de mulcire livrată standard.
Tăierea ierbii inalte: Baza de colectare detașabilă pentru ejectarea directă a ierbii lungi cu ejectare laterală utilizând deflectorul specific (opțiunea MD80E) pentru utilizare pe iarbă inalta.

Accesorii

Îndepărtarea zăpezii: Lama pentru zăpadă (ref. MV802) disponibilă ca opțional pentru a curăța rapid zăpada de pe căile și trotuarele dvs.
Remorcă de grădină multifuncțională (MRM): Accesoriu ideal Bahia, remorca MRM face întreținerea grădinii incredibil de ușoară: transportul sculelor, nisipul, compostul, frunzele, cosirea deșeurilor (golirea ușoară cu comanda pedalei), suprafața de lucru la înălțime bună, rezervorul pentru apă sau produsele de îngrijire a plantelor cu pulverizare furtun (opțiune).

 • Tractoras de tuns iarba ETESIA Bahia 2 MHHE2
  Latime taiere: 82 cmMotor benzina: Honda GX 390 – 9.5 CPGreutate : 230 kgTractiune : Hidrostatic
  Echipare standard: Cos colectare iarba 240 Litri

  VIDEO

  Ne gasiti si pe SICAP/SEAP

  • Transportul nu este inclus in pret! Acesta se va discuta separat, atunci cand veti primi oferta
  • Pentru detalii apelati: 0743 049 049

   

  32.338 lei
 • Tractoras de tuns iarba ETESIA Bahia 2 MKHE3

  Noua Etesia Bahia!

  Compactă, tenace, flexibilă și multifuncțională, mașina de tuns iarba Etesia Bahia se adaptează la fiecare teren, la orice situație de tăiere a ierbii și la fiecare sarcină.

  O mașină de tuns iarba, oriunde aveti nevoie!

  O mașină de tuns iarba de buzunar, cu o lățime de doar 0,82 m și o lungime de 1,98 m, Bahia are un cerc incredibil de strâns. Se prinde în fiecare colț și poate fi transportat cu ușurință de la un loc la altul.

  Cutie de viteze automată: Înainte, opriți, inversați, accelerați și frânați – totul instantaneu și în deplină siguranță cu o transmisie hidrostatică controlată de pedală pentru o conducere ușoară.

  Stabilitate excelentă: Cu centrul său de greutate redus, distribuția de greutate 30/70 de la Bahia pe punțile față / spate îl face o mașină de tuns iarba extrem de stabilă, care face față cu măiestrie pante.

  Tăiați și colectați: Puntea de tăiere cu suspensie cu ejecție directă din spate într-un colector de iarbă de 240 l. Eficient chiar și pe iarbă umedă sau lungă. Sunetul se aude când colectorul de iarbă este plin. Colectorul de iarbă a fost deschis și închis de pe scaunul șoferului. Colecția perfectă de frunze căzute, asigură faptul că gama de mașini de tuns iarba Etesia Bahia sunt potrivite în mod ideal pentru orice condiție – vin ploaie sau strălucire.

  O privire mai aprofundată asupra Etesia Bahia MKHE:

  Lățime de tăiere: 80cm

  Dimensiuni (L x L x Î): 198 x 82 x 117 cm

  Greutate: 230 kg

  Putere motor: 16 CP

  Transmisie: hidrostatică

  Specificațiile motorului:

  Puterea calului: 16 CP

  Combustibil: combustibil fără plumb 95/98

  Capacitate rezervor combustibil: 12 litri

  Specificațiile transmisiei roților:

  Tipul transmisiei: hidrostatic

  Număr de tracțiune: 2

  Viteză înainte (km / h): 9

  Viteza inversă (km / h): 9

  Unghiul de lucru (%): 17

  PTO: Nu

  Specificațiile cositoarei:

  Ieșire (teoretică): 7000 m² / h

  Număr de lame: 1

  Lățime de tăiere: 80cm

  Sistemul de golire:

  Capacitate cutie iarbă: 240 litri

  Specificațiile de măsurare și greutate:

  Înălțime: 117cm

  Lățime: 82cm

  Lungime: 198cm

  Greutate: 230 kg

  * Specificațiile sunt corecte la momentul postarii și pot fi modificate fără notificare prealabilă.

  AVANTAJE:

  Poziție de conducere ideală, scaun confortabil, comenzi pe tabloul de bord, liniște și siguranță – descoperiți o lume cu totul nouă a bunăstării cu mașina de tuns iarba Etesia Bahia.

  Comenzile tabloului de bord: Demaror electric. Comenzile lamei de tăiere, contorul de oră *, golirea colectorului de iarbă acționat electric *, întrerupătoarele de lumină * și mufa încărcătorului de baterii * sunt toate centralizate pe tabloul de bord.

  * Standard pe MKHEC, extra opțional pentru alte modele.

  Condiții de lucru ideale: Etesia Bahia necesită doar cea mai ușoară atingere pentru o conducere ușoară. Din scaunul ergonomic reglabil al șoferului, aveți o vedere perfectă asupra mediului dvs. de lucru și toate comenzile sunt ușor accesibile: selector de înălțime de tăiere, pedale înainte / înapoi, frână de parcare.

  Siguranta inainte de toate: Nivel de zgomot sub 100 dB (A). Rezervor de benzină cu captator de preaplin. Frână cu lamă încorporată. Mai multe întrerupătoare de siguranță. Respectă directiva privind mașinile 2006 / CE.

  Viața ușoară: Sunetul se aude când colectorul de iarbă este plin. O racordare a furtunului face ca curățarea sistemului de tăiere să fie rapidă și ușoară. Acces fără instrumente la motor. Întreținere ușoară datorită accesului rapid la toate piesele mecanice.

  Cârlige încleiate încorporate pentru transport in siguranta: Materiale de calitate superioară, tehnologie fiabilă, o gamă largă de motoare performante și o garanție de 3 ani pentru piese și forță de muncă pentru uz casnic. Cu Etesia Bahia, alegeți cu siguranță opțiunea pe termen lung.

  Solida ca o piatră: Șasiu portant sudat mecanic, diametru 60 mm, finisaj epoxidic cu cârlige încleștate încorporate. Punte de tăiere cu suspensie constantă și ușă de inspecție. Pas, capacul coloanei de direcție și capacul tabloului de bord din EPP (polipropilenă expandată): cu proprietățile sale rezistente, antiderapante, EPP este reciclabil și are un impact redus asupra mediului.

  Eficienta: Puterea motorului este de peste 90% centrată pe transmisie și pe transmisia lamei. Transmisie de acționare hidrostatică fără întreținere. Transmisia lamei prin curea directă și tensiune constantă.

  Mulcirea: Mulcire bine îngrijită, tăiată cu inserție de mulcire livrată standard.

  Tăierea ierbii lungi: Baza de colectare detașabilă pentru ejectarea directă a ierbii lungi cu ejectare laterală utilizând deflectorul de înotare (opțiunea MD80E) pentru utilizare pe iarbă lungă.

  Îndepărtarea zăpezii: Lama pentru zăpadă (ref. MV802) disponibilă ca opțional pentru a curăța rapid zăpada de pe căile și trotuarele dvs.

  Remorcă de grădină multifuncțională (MRM): Accesoriu ideal Bahia, remorca MRM face întreținerea grădinii incredibil de ușoară: transportul sculelor, nisipul, compostul, frunzele, cosirea deșeurilor (golirea ușoară cu comanda pedalei), suprafața de lucru la înălțime bună, rezervorul pentru apă sau produsele de îngrijire a plantelor cu pulverizare furtun (opțiune).

  • Transportul nu este inclus in pret! Acesta se va discuta separat, atunci cand veti primi oferta
  • Pentru detalii apelati: 0743 049 049
  34.695 lei
 • Tractoras de tuns iarba ETESIA Bahia MKM

  Noua Etesia Bahia MKM – mașina de tuns iarba – generatia de viitor!

  Etesia MKM Bahia MHM este echipata cu o punte de tăiere Biocut de 85cm și oferă o performanță foarte mare de mulcire. MKM moștenește robustețea, fiabilitatea, confortul, ergonomia excelentă și compactitatea excepțională a familiei de cositoare Bahia.

  Compacta, tenace, flexibila și multifuncționala, Bahia MKM se adaptează la orice teren.

  O mașină de tuns iarba, oriunde ai nevoie!

  O mașină de tuns iarba de buzunar, cu o lățime de doar 0,90 m și o lungime de 1,73 m, Bahia MKM are un cerc de strângere incredibil. Se prinde în fiecare colț și poate fi transportat cu ușurință.

  Cutie de viteze automată!

  Înainte, opriți, inversați, accelerați sau frânați – instantaneu și în deplină siguranță cu o transmisie hidrostatică controlată de pedală pentru o conducere ușoară.

  Stabilitate excelentă!

  Cu centrul său de greutate redus, distribuția greutății 30/70 a Bahia MKM pe punțile față / spate îl face o mașină de tuns iarba extrem de stabilă, care face față cu măiestrie pante.

  Mulcire de vârf!

  Puntea și lama profilate Biocut de 85cm produc mulci de înaltă calitate. Roți cu profil de gazon pentru protecție maximă a gazonului și un dispozitiv de răzuire pe roți pentru a evita aglomerările umede de iarbă de pe sol.

  O privire mai aprofundată asupra Etesia Bahia MKM:

  Lățime de tăiere: 85cm

  Dimensiuni (L x L x Î): 173 x 90 x 122 cm

  Greutate: 220 kg

  Putere motor: 16 CP

  Transmisie: hidrostatică

  Specificațiile motorului:

  Puterea calului: 16 CP

  Combustibil: combustibil fără plumb 95/98

  Specificațiile transmisiei roților:

  Tipul transmisiei: hidrostatic

  Număr de tracțiune: 2

  Viteză înainte (km / h): 9

  Viteza inversă (km / h): 9

  Raza de rotire (m): 1

  Unghiul de lucru (%): 17

  PTO: Nu

  Specificațiile cositoarei:

  Producție (teoretică): 47650 m² / h

  Număr de lame: 1

  Lățime de tăiere: 85cm

  Sistemul de golire:

  Capacitate cutie iarbă: 240 litri

  Specificațiile de măsurare și greutate:

  Înălțime: 122cm

  Lățime: 90cm

  Lungime: 173cm

  Greutate: 220 kg

  AVANTAJE:

  Poziție de conducere ideală, scaun confortabil, comenzi pe tabloul de bord, liniște și siguranță – descoperiți o lume cu totul nouă a bunăstării cu mașina de tuns iarba Etesia Bahia.

  Comenzile tabloului de bord:

  Demaror electric. Comenzile lamei de tăiere, contorul de oră *, golirea colectorului de iarbă acționat electric *, întrerupătoarele de lumină * și mufa încărcătorului de baterii * sunt toate centralizate pe tabloul de bord.

  * Standard pe MKHEC, extra opțional pentru alte modele.

  Condiții de lucru ideale:

  Etesia Bahia necesită doar cea mai ușoară atingere pentru o conducere ușoară. Din scaunul ergonomic reglabil al șoferului, aveți o vedere perfectă asupra mediului dvs. de lucru și toate comenzile sunt ușor accesibile: selector de înălțime de tăiere, pedale înainte / înapoi, frână de parcare.

  Mai întâi siguranța:

  Nivel de zgomot sub 100 dB (A). Rezervor de benzină cu captator de preaplin. Frână cu lamă încorporată. Mai multe întrerupătoare de siguranță. Respectă directiva privind mașinile 2006 / CE.

  Viața ușoară:

  Sunetul se aude când colectorul de iarbă este plin. O racordare a furtunului face ca curățarea sistemului de tăiere să fie rapidă și ușoară. Acces fără instrumente la motor. Întreținere ușoară datorită accesului rapid la toate piesele mecanice.

  Cârlige încleiate încorporate pentru transport sigur.

  Materiale de calitate superioară, tehnologie fiabilă, o gamă largă de motoare performante și o garanție de 3 ani pentru piese și forță de muncă pentru uz casnic. Cu Etesia Bahia, alegeți cu siguranță opțiunea pe termen lung.

  Solida ca o piatră: Șasiu portant sudat mecanic, diametru 60 mm, finisaj epoxidic cu cârlige încleștate încorporate. Punte de tăiere cu suspensie constantă și ușă de inspecție. Pas, capacul coloanei de direcție și capacul tabloului de bord din EPP (polipropilenă expandată): cu proprietățile sale rezistente, antiderapante, EPP este reciclabil și are un impact redus asupra mediului.

  Eficienta: Puterea motorului este de peste 90% centrată pe transmisie și pe transmisia lamei. Transmisie de acționare hidrostatică fără întreținere. Transmisia lamei prin curea directă și tensiune constantă.

  • Transportul nu este inclus in pret! Acesta se va discuta separat, atunci cand veti primi oferta
  • Pentru detalii apelati: 0743 049 049

   

  34.999 lei
 • Tractoras iarba ETESIA Bahia MBHE2

  Tractoarele Etesia au versatilitatea de a taia iarba pe vreme ploioasa si pe vreme insorita

  Latime taiere: 80 cmPutere motor B&S INTEK:  11.5 CPGreutate : 230 kgLivrare standard si cu kit mulcing
  Echipare standard: Cos colectare iarba 240 litri
  Nr. cutite: 1

  2 ANI GARANTIE pentru PERSOANE FIZICE
  1 ANI GARANTIE pentru PERSOANE JURIDICE

  Pret valabil pt achizitie on-line. In show-room pretul poate fi diferit.

  Ne gasiti si pe SICAP/SEAP

  32.000 lei
0
  0
  Cosul meu
  Your cart is emptyReturn to Shop