Motocoase

Motocoase sunt motounelte destinate pentru cosirea ( taierea) buruienilor, arbustilor sau chiar a copacilor subtiri.
In functie de necesitati, se alege o anumita clasa de motocoase. Acestea se clasifica in functie de putere, greutate, ergonomie, tehnologia folosita la fabricatie, unealta taietoare etc.

Citeste mai mult despre motocoase

In functie de relieful terenului, se alege motocoasa cu tija rigida sau motocoasa cu tija flexibila. Varietatea de modelele ofertate de noi acopera toate categoriile de lucrari, inclusiv teren accidentat, dificil, in panta sau rarirea padurilor de puieti acolo unde tehnologia o cere.
La fel de bine, motocoasele sunt un veritabil insotitor al tractoarelor sau masinilor de tuns iarba . In acest caz, cu motocoasele se retuseaza lucrarea acolo unde este nevoie.
Motocoasele se diferentiaza si prin tipul de motor cu care sunt echipate.
Sunt motocoase cu motoare termice (benzina) , alimentate electric de la retea sau cu accumulator.
Motocoasele cu putere mica sub 0.75Kw/1Cp se folosesc cu precadere in spatiile unde masina de tuns iarba nu poate fi accesibila.
Motocoasele cu putere de peste 1.5Kw/2Cp se folosesc in general pentru taierea ierbii in camp deschis.
Comforex ofera consultanta in alegerea motocoasei potrivite pentru fiecare client, in functie de tipul lucrarilor ce urmeaza a fi prestate.
Acucem in fata clientilor marci de notorietate considerate cele mai calitative din piata de profil:
Echo (Japonia) – pentru domenii de utilizare: agricultura, profesional mediu si profesional de mare anduranta, considerate cele mai rezistente din piata;
Kawasaki (Japonia) ; Stihl (Germania); Husqvarna (Suedia) – pentru domenii de utilizare: casnic (hobby), agricultura, profesional mediu si profesional de mare anduranta.

1 2 3
0
    0
    Cosul meu
    Your cart is emptyReturn to Shop