Controller generator curent Datakom

Controller generator de curent

sau “panoul automat de comanda si control” Datakom-DKG, este utilizat ca si parte componenta in cadrul generatoarelor de curent / grupuri electrogene. Acestea sunt utilizate atat ca surse de rezerva atunci cand reteaua publica, nu furnizeaza tensiune, sau o furnizeaza la parametrii neconformi.  Controller generator este utilizat si in componenta generatoarelor exploatate ca si surse principale de current . Controller generator de curent de la Datakom-DKG, se fabrica in foarte multe variante, cu multiplii parametrii de control si comanda. La modul general, panoul automat de comanda si control, supravegheaza tensiunea, curentul, frecventa, incarcarea pe baterie, temperatura diferitelor componente. Concominet sunt supraveheate presiunea uleiului, nivelul lichidului de racire, nivel combustibil, rata de consum combustibil etc. In functie de informatiile colectate, dispune in mod automat comenzi de cuplare/decuplare automata a sarcinii sau opreste motorul. In anumite cazuri, pune unul sau mai multe generatoare in paralel pentru a asigura o putere suplimentara consumatorilor.

Controller generator de curent
  • are in componenta microprocesoare, afisaj cu cristale lichide, butoane de comanda de tip microswith cu semnalizare. Sarcina permanenta a Controller generator / panou automat de comanda, este de a asigura supravegherea retelei publice si a generatorului. Decizia comenzilor luata prin intermediul algoritmilor specifici inclusi in software.

 

Controllere pentru generatoare de curent DATAKOM – calitate superioara! Preturi imbatabile! INTRA ACUM sa vezi oferta COMFOREX – CONSTANTA

1 2
0
    0
    Cosul meu
    Your cart is emptyReturn to Shop