Billy Goat

Aspiratoarele cu tocator de frunze Billy Goat recomandate a fi folosite in parcări, peluze cu gazon, străzi ale orașului, trotuare și parcuri municipale, până la campusuri școlare și spatii industriale.

Aspiratoare cu tocator de frunze Billy Goat de mare performanta. Gandite si construite special pentru lucrari de mare anvergura. Aceste aspiratoare cu tocator de frunze sunt concepute pentru prestatorii de sevicii din domeniul peisagistic sau districtele de intretinerea drumurilor.

Aspiratoarele cu tocator de frunze Billy Goat sunt concepute pentru operatiunea completa de aspirare a reziduurilor ( frunze, iarba uscata, mucuri de tigari etc). Sunt o solutie eficienta de curățare pentru o gamă largă de aplicații in cadrul proprietăților rezidențiale și comerciale.

Aspiratoarele cu tocator de frunze Billy Goat recomandate a fi folosite in parcări, peluze cu gazon, străzi ale orașului. Deasemenea, se folosesc cu succes pentru curatarea trotuarelor și parcurilor municipale, până la campusuri școlare și spatii industriale.

0
    0
    Cosul meu
    Your cart is emptyReturn to Shop