Scule - capete taiere motocoase

Scule – capete taiere cu fir pt. motocoase

Capetele de taiere cu fir de nylon pentru cosirea vegetatiei, au mai multe denumiri. In functie de producator: Husqvarana ( cap Trimy) , Stihl (AutoCut), Kawasaki (Tambur de cosit), Echo ( tambur fir Nylon) etc. Oricum s-ar denumi, se folosesc la aceeasi operatiune de cosit iarba. Aceste capete se folosesc in functie de vegetatia ce urmeaza a fi cosita. Mare grija trebuie avut la alegerea modelului. Filetul de prindere poate diferi de la un producator la altul si chiar intre modelele aceluiasi producator.

Scule – capete taiere cutite pt. motocoase

Cutitele de taiat vegetatia se aleg in functie de puterea motorului, vegetatia verde sau uscata, grosimea si densitatea vegetatiei. Nu in ultimul rand in functie de tipul de printere pe grupul conic ( capul de antrenare) al motocoasei.

Ca si informatie generala, Echo si Kawasaki folosesc acelasi filet la toate modelele. Husqvarna are doua tipuri de filete care nu se potrivesc cu cele de la Stihl, Echo sau Kawasaki. Stihl are doua tipuri de filete care nu se potrivesc cu Echo, Kawasaki sau Husqvarna. 

1 2
0
    0
    Cosul meu
    Your cart is emptyReturn to Shop