Campanie promotionala ETESIA

Hydro 124 Diesel

Gama Etesia Hydro 124 a fost dezvoltata pentru a taia si colecta in toate conditiile. Confort maxim pentru operator si accesorii rapide pentru a facilita functionarea pe tot timpul anului.

Acest cositor si-a dovedit valoarea de cand a fost lansat nu numai din punct de vedere al nivelului sau exceptional de performanta, ci si din cauza standardelor sale ridicate de confort si siguranta. Economisiti timp cu golirea ridicata, aveti posibilitatea de a goli pana la o inaltime de 1,8 metri, aceasta masina se poate goli direct in patul unui camion sau peste garduri.

Perfect pentru taierea suprafetelor mari de iarba chiar si in conditii umede.

Buffalo

Etesia Buffalo prezinta un sasiu sudat mecanic cu tratament anticoroziv. Buffalo este construit pentru a dura. Intretinerea este minima, asigurand ore intregi de utilizare.

Alegerea sistemelor hidraulice in locul solutiilor mecanice ofera utilizatorului sisteme de transmisie care durează mai mult si au o fiabilitate imbunatatita.

Pentru a evita deteriorarea majora, lamele sunt protejate cu doua suruburi de forfecare care pot fi inlocuite in caz de impact violent.

Etesia Buffalo 124 are un sistem hidraulic de ridicare ridicat, care permite operatorului sa ridice cutia de iarba pana la o inaltime de 1,8 m, ideal pentru cei care doresc sa goleasca iarba in zone inconjurate de un gard viu sau in partea din spate a unui camion, disponibil cu tractiune pe 2 sau 4 roti.

Hydro 100 III

In timp ce valorifica punctele forte ale modelului anterior, noua masina de tuns hidraulica Hydro 100 III este inovatoare, oferind o eficienta sporita si confort pentru operator.

Hydro 100 III este derivat dintr-un concept unic pentru a permite cosirea si colectarea in toate conditiile meteorologice, modelul perfect pentru utilizatorii profesionisti care solicita masina suprema pentru cerintele extreme de cosire si colectare.

Are un motor puternic Kawasaki si o cutie mare de iarba de 500 de litri care poate fi golita in cateva secunde datorita bascularii hidraulice.

Hydro 80

Hydro 80 taie si colectează iarba lunga si scurta, fara a se infunda.

Adaugati la acesta dimensiunile compacte, usurinta de utilizare, actionarea hidrostatica si un puternic motor Kawasaki cu doi cilindri de 9,3 kW si aveti o masina extrem de eficienta care ofera puterea care ar putea inlocui cu usurinta trei cositoare.

Bahia

Gama Bahia este echipata cu o punte de taiere BIOcut 85 si ofera o performanta foarte mare de mulching.

Ea mosteneste robustetea, fiabilitatea, confortul, ergonomia excelenta si compactitatea exceptionala a familiei de cositoare bahia.

Cumpara dupa brand

Acest site foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.

Privacy policy Accept
0